O ciclo do sabor co IES Luis Seoane
O xoves 16 de febreiro pola tarde, disfrutamos de “O ciclo do sabor” unha actividade compartida co IES Luis Seoane…
O xoves 16 de febreiro pola tarde, disfrutamos de “O ciclo do sabor” unha actividade compartida co IES Luis Seoane…
Máis formación complementaria na Semana dos DOP e IXP de Galicia. Nesta ocasión a formación foi de IXP Augardentes e…
O pasado martes, 24 de xaneiro, o noso alumnado de servizos disfrutou como nunca coa actividade de cata de Grandes…
Poucas cousas deberían ter máis valor na formación dun alumnado de cociña e servizos que a de ensinarlles a apreciar…
Espertar emocións e sentimentos agachados na nosa memoria da infancia, lembrar aos nosos seres queridos, revivir momentos felices…a todo iso…
Queres acreditar a túa competencia profesional? Podes acreditar a túa experiencia e obter o certificado de profesionalidade. Se tes experiencia…
Do 11 ao 16 de decembro os grupos de CSALOX de ordinario e de Dual disfrutaron dunha viaxe de inmersión…
Alumnado do Ciclo Básico de Cociña e Restauración do CIFP Carlos Oroza participou o pasado venres nun acto da campaña…
Xa é oficial! O noso centro pasa a formar parte da nova Rede de Centros de Excelencia da Formación Profesional…
Esta edición de Etiqueta Negra, o noso centro adicouno a concienciar sobre as diversidades funcionais coas que vive parte da…