Saltear al contenido principal

 

Oroza no Mercado

Continuando co proxecto iniciado no curso 2023-2024 o espazo gastronómico “O Oroza no Mercado” volve no segundo trimestre para compartir o avance da formación do alumnado co público que desexe participar nalgunha das xornadas que temos previsto realizar a partir do mes de febreiro.
As datas nas que vostede poderá realizar unha reserva neste espazo gastronómico, a partir do día 31 de xaneiro de 2025, son as seguintes:

    MES DE FEBREIRO
  • Xoves 6 de febreiro: Tapería Lusco Fusco, 20 prazas dispoñibles.
  • Xoves 13 de febreiro: Tortilla d’Or e Jaleo!, 30 prazas dispoñibles.
  • Xoves 20 de febreiro: Ruda’s Tapería, 20 prazas dispoñibles.
  • Xoves 27 de febreiro: Efímero Gastrobar, 20 prazas dispoñibles.
  • MES DE MARZO

  • Luns 17 de marzo: 30 prazas dispoñibles.
  • Martes 18 de marzo: 30 prazas dispoñibles.
  • Mércores 19 de marzo: 30 prazas dispoñibles.
  • Xoves 20 de marzo: 30 prazas dispoñibles.
  • Venres 21 de marzo: 30 prazas dispoñibles.

No terceiro trimestre e a partir do mes de abril de 2025 probablemente continuaremos con iniciativas de formación onde vostede poderá volver a participar no proceso de formación do alumnado do CIFP Carlos Oroza.

Cómpre lembrar que trátase dunha proposta enmarcada nun contexto formativo de ensino e aprendizaxe e que non se trata cunha contorna profesional senón que é un paso máis na formación do futuro do sector hostaleiro galego.

Se vostede quere participar desta actividade formativa que propón o noso alumnado pode facelo a través desta pasarela de reservas.

Co fin de que o maior número de persoas podan desfrutar destas xornadas non se permitirán peticións de máis de catro comensais por reserva nin tampouco duplicidade de peticións (que a mesma persoa trate de reservar en máis dunha ocasión).

O horario de inicio da actividade é o mesmo para as 25 prazas que ofertamos en cada xornada sendo o inicio común para todos os participantes as 12:30 horas.

Trátase dunha actividade de degustación onde ofreceremos entre catro e cinco petiscos salgados e dous doces acompañados con dúas bebidas como máximo.

Esta actividade procura mellorar as competencias profesionais do alumnado que participa nela sendo ao mesmo tempo unha colaboración do CIFP Carlos Oroza co Concello de Pontevedra e a Consellería de Cultura, Educación, Formación Profesional e Universidades.