Uniformidade
No CIFP Carlos Oroza desenvólvense un elevado número de horas nas aulas taller de prácticas: taller restaurante Álvaro Cunqueiro, cafetaría Suso Domínguez, talleres de cociña 1,2 e 3, taller pastelaría, taller panadaría e talleres de aloxamento.
As actividades realízanse nun entorno real de aprendizaxe, prodúcense alimentos e bebidas para ser consumidas polo propio alumnado e outros clientes; por isto a manipulación e a seguridade-hixiene durante as clases constitúen aspectos dunha especial importancia.
Para o acceso ás prácticas que se desenvolven nos talleres do centro é preciso que o alumnado dispoña dunha uniformidade e material para as súas prácticas en cada ciclo, e que se concreta nos seguintes enlaces:
- CB COCIÑA E RESTAURACIÓN
- CM COCIÑA E GASTRONOMÍA
- CM SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
- CM PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA
- CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS
- CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
- CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
- CS DUAL DOBRE TITULACIÓN COCIÑA E SERVIXOS EN RESTAURACIÓN
- CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS