Equipo docente
1º CB Cociña e Restauración
Ciencias aplicadas 1 | Teresa Chouza Fernández |
Comunicación e sociedade 1 | Pilar Brenlla Vilar |
Inglés | Paula Molina Quintela |
Procesos básicos de produción culinaria | Trinidad Acuña Abalde |
Técnicas elementais de preelaboración | Trinidad Acuña Abalde |
Atención á clientela | Marcel Schaal |
Aprovisionamento e conservación de materias primas | Trinidad Acuña Abalde |
TITORÍA | Trinidad Acuña Abalde |
2º CB Cociña e Restauración
Comunicación e sociedade II | Pilar Brenlla Vilar |
Inglés | Paula Molina Quintela |
Ciencias aplicadas II | Teresa Chouza Fernández |
Técnicas elementais de servizo | Marcel Schaal |
Procesos básicos de preparación de alimentos e bebidas | Marcel Schaal |
Preparación e montaxe de materiais para colectivid. e catering | Trinidad Acuña Abalde |
TITORÍA | Marcel Schaal |
1º COCIÑA E GASTRONOMÍA – A
Preelaboración e conservación de alimentos | Luis Tuñas Estévez |
Técnicas culinarias | Luis Tuñas Estévez |
Seguridade e hixiene | Martina Martínez Sabajanes |
Formación e orientación laboral | Nuria Vidal Pérez |
Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Nuria Ruíz Gómez |
TITORÍA | Nuria Ruíz Gómez |
1º COCIÑA E GASTRONOMÍA – B
Preelaboración e conservación de alimentos | Manuel Patiño Carou |
Técnicas culinarias | Manuel Patiño Carou |
Seguridade e hixiene | Martina Martínez Sabajanes |
Formación e orientación laboral | Nuria Vidal Pérez |
Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Nuria Ruíz Gómez |
TITORÍA | Manuel Patiño Carou |
2º COCIÑA E GASTRONOMÍA – A
Produtos Culinarios | Cristina Doporto Santos |
Sobremesas en restauración | José Luis Fernández Lubians |
Ofertas Gastronómicas | Sandra Aldao Braga |
Empresa e iniciativa emprendedora | Ana López Ulloa |
TITORÍA | Cristina Doporto Santos |
2º COCIÑA E GASTRONOMÍA – B
Produtos Culinarios | Francisco Orge Lorenzo |
Sobremesas en restauración | José Luis Fernández Lubians |
Ofertas Gastronómicas | Sandra Aldao Braga |
Empresa e iniciativa emprendedora | Teresa Barreiro Abilleira |
TITORÍA | José Luis Fernández Lubians |
1º CM SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
Operacións básicas en bar e cafetaría | Carlos Rodríguez Rodríguez |
Operacións básicas en restaurante | María Rey Fernández |
Formación e orientación laboral | Nuria Vidal Pérez |
Seguridade e hixiene | Martina Martinez Sabajanes |
Técnicas de comunicación en restauración | Tareixa Fernández Casal |
Inglés | Eugenia de Sáa Puig |
TITORÍA | María Rey Fernández |
2º CM SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
Servizos en bar e cafetaría | Carlos Rodríguez Rodríguez |
Servizos en restaurante e eventos especiais | Antonio Suárez Rodríguez |
Empresa e iniciativa emprendedora | Estrella Fernández Buján |
O viño e o seu servizo | Pedro Sestayo Riveiro |
Ofertas gastronómicas | Sandra Aldao Braga |
TITORÍA | Carlos Rodríguez Rodríguez |
1º CM PANADARÍA, PASTELARÍA E CONFEITARÍA
Elaboracións de panadaría e bolaría | Noa Seijo Orjales |
Operacións e control de almacén na industria alimentaria | Martina Martínez Sabajanes |
Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Mónica Cernadas Carrera |
Materias primas | Ana Isabel Méndez Álvarez |
Seguridade e hixiene | Martina Martínez Sabajanes |
Formación e orientación laboral | Ana López Ulloa |
TITORÍA |
2º CM PANADARÍA, PASTELARÍA E CONFEITARÍA
Sobremesas en restauración | Francisco Rodríguez Prieto |
Produtos de obradoiro | Ana Isabel Méndez Álvarez |
Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría | Ana Isabel Méndez Álvarez |
Elaboracións de confeitaría e outras especialidades | Mónica Cernadas Carrera |
Empresa e iniciativa emprendedora | Ana López Ulloa |
TITORÍA | Mónica Cernadas Carrera |
1º CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
Control do aprovisionamento de materias primas | Anxo Soto García |
Procesos de preelaboración e conservación en cociña | Anxo Soto García |
Procesos de elaboración culinaria | Anxo Soto García |
Gastronomía e nutrición | Marta Abad Maquieira |
Xestión da calidade e da seguridade e hixiene | Eva Pintor Sánchez |
Formación e orientación laboral | Teresa Barreiro Abilleira |
Lingua estranxeira –Inglés | Eugenia de Saa Puig |
TITORÍA | Anxo Soto García |
2º CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
Xestión da produción en cociña | Ricardo Fernández Guerra |
Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña | Jorge Sánchez Verdeal |
Xestión administrativa e comercial en restauración | Eva Pintor Sánchez |
Recursos humanos e dirección de equipos en restauración | María José Durán Gómez |
Empresa e iniciativa emprendedora | Teresa Barreiro Abilleira |
TITORÍA | Ricardo Fernández Guerra |
1º CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
Control do aprovisionamento de materias primas | Pedro Sestayo Riveiro |
Procesos de servizos en bar-cafetaría | María Rey Fernández |
Procesos de servizos en restaurante | Antonio Suárez Rodríguez |
Gastronomía e nutrición | Marta Abad Maquieira |
Xestión da calidade e da seguridade e hixiene | Sandra Aldao Braga |
Formación e orientación laboral | Teresa Barreiro Abilleira |
Lingua estranxeira –Inglés | Pilar Brenlla Vilar |
TITORÍA | Antonio Suárez Rodríguez |
2º CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración | Tina Vázquez Lores |
Sommelier | Pedro Sestayo Riveiro |
Xestión administrativa e comercial en restauración | Eva Pintor Sánchez |
Recursos humanos e dirección de equipos en restauración | María José Durán Gómez |
Empresa e iniciativa emprendedora | Teresa Barreiro Abilleira |
Francés | Paloma Carrazoni Fuertes |
TITORÍA | Pedro Sestayo Riveiro |
1º CS GUÍA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICAS
Destinos turísticos | Tareixa Fernández Casal |
Recursos turísticos | Tina Otero Santiago |
Estrutura do mercado turístico | María José Durán Gómez |
Marketing turístico | María José Lores Baena |
Formación e orientación laboral | Ana López Ulloa |
Lingua estranxeira –Inglés | Eugenia de Saa Puig |
TITORÍA | Tina Otero Santiago |
2º CS GUÍA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICAS
Protocolo e relacións públicas | Marta Abad Maquieira |
Procesos de guía e asistencia turística | Tina Otero Santiago |
Deseño de produtos turísticos | Eva Pintor Sánchez |
Servizos de información turística | María José Lores Baena |
Empresa e iniciativa emprendedora | Nuria Vidal Pérez |
2ª Lingua estranxeira –Francés | Paloma Carrazoni Fuertes |
TITORÍA | Eva Pintor Sánchez |
1º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
Dirección de aloxamentos turísticos | Tareixa Fernández Casal |
Recepción e reservas | Pilar Novelle González |
Estrutura do mercado turístico | María José Durán Gómez |
Marketing turístico | María José Lores Baena |
Formación e orientación laboral | Nuria Vidal Pérez |
Lingua estranxeira –Inglés | Pilar Brenlla Vilar |
TITORÍA | María José Durán Gómez |
2º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
Protocolo e relacións públicas | Pilar Novelle González |
Xestión do departamento de pisos | Mónica Justo Calviño |
Comercialización de eventos | Mónica Justo Calviño |
Recursos humanos no aloxamento | Mónica Justo Calviño |
Empresa e iniciativa emprendedora | Ana López Ulloa |
2ª Lingua estranxeira –Francés | Paula González López |
TITORÍA | Mónica Justo Calviño |
1º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS DUAL
Dirección de aloxamentos turísticos | Rosa Marcos León |
Recepción e reservas | Mónica de la Torre Vázquez |
Marketing turístico | Mónica de la Torre Vázquez |
Formación e orientación laboral | Estrella Fernández Buján |
Lingua estranxeira –Inglés | Paula Molina Quintela |
TITORÍA | Rosa Marcos León |
2º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS DUAL
Protocolo e relacións públicas | Rosa Marcos León |
Estructura do mercado turístico | Mónica de la Torre Vázquez |
Comercialización de eventos | Mónica de la Torre Vázquez |
Recursos humanos no aloxamento | Rosa Marcos León |
Xestión do departamento de pisos | Rosa Marcos León |
Empresa e iniciativa emprendedora | Estrella Fernández Buján |
2ª Lingua estranxeira –Francés | Paula González López |
TITORÍA | Mónica de la Torre Vázquez |
1º CS DIRECCIÓN COCIÑA E DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN DUAL
Control do aprovisionamento de materias primas | María Gordillo Mira |
Procesos de preelaboración e conservación en cociña | María Gordillo Mira |
Procesos de elaboración culinaria | María Gordillo Mira |
Xestión da calidade e da seguridade e hixiene | Rosa Marcos León |
Formación e orientación laboral | Estrella Fernández Buján |
Lingua estranxeira –Inglés | Paula Molina Quintela |
TITORÍA | María Gordillo Mira |
CURSO DE ESPECIALIZACIÓN –PANADERÍA E BOLARÍA ARTESANAIS
Cata e maridaxe de produtos de panificación | Noa Seijo Orjales |
Tecnoloxía do frío aplicada á panadaría artesanal | Noa Seijo Orjales |
Masas nai de cultivo e prefermentos | Damián Rey Cernadas |
Pans artesáns de cereais tradicionais, especiais e pseudocereais | Damián Rey Cernadas |
Bolaría artesá e follados | Damián Rey Cernadas |
TITORÍA | Damián Rey Cernadas |
CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS DUAL
Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados | Rubén Otero Caneda |
Seguridade e calidade alimentaria no comercio | Martina Martínez Sabajanes |