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Equipo docente

1º CB Cociña e Restauración

Ciencias aplicadas 1 Teresa Chouza
Comunicación e sociedade 1 Mª José Bastón
Inglés Mª José Bastón
Procesos básicos de produción culinaria Carolina Requena
Técnicas elementais de preelaboración Carolina Requena
Atención á clientela Marcel Schaal
Aprovisionamento e conservación de materias primas Carolina Requena
Itinerario persoal para a empregabilidade básico Estrella Fernández
TITORÍA Carolina Requena

2º CB Cociña e Restauración

Comunicación e sociedade II Mª José Bastón
Inglés Mª José Bastón
Ciencias aplicadas II Teresa Chouza
Técnicas elementais de servizo Marcel Schaal
Procesos básicos de preparación de alimentos e bebidas Marcel Schaal
Preparación e montaxe de materiais para colectivid. e catering Carolina Requena
TITORÍA Marcel Schaal

1º COCIÑA E GASTRONOMÍA – A

Preelaboración e conservación de alimentos Ana Isabel Martín
Técnicas culinarias Ana Isabel Martín
Seguridade e hixiene Ana Isabel Méndez Álvarez
Itinerario persoal para a empregabilidade I Cristina Montenegro Moldes
Procesos básicos de pastelaría e repostaría Alejandra Garrido
Inglés Profesional 1 María Fernández González
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo Cristina Doporto
TITORÍA Ana Isabel Martín

1º COCIÑA E GASTRONOMÍA – B

Preelaboración e conservación de alimentos Nuria Ruíz Gómez
Técnicas culinarias Nuria Ruíz Gómez
Seguridade e hixiene Ana Isabel Méndez Álvarez
Itinerario persoal para a empregabilidade I Cristina Montenegro Moldes
Procesos básicos de pastelaría e repostaría Noa Seijo
Inglés profesional 1 Pilar Brenlla
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo Francisco Orge
TITORÍA Nuria Ruíz Gómez

2º COCIÑA E GASTRONOMÍA – A

Produtos Culinarios Cristina Doporto Santos
Sobremesas en restauración Noa Seijo
Ofertas Gastronómicas Manoli Verea
Empresa e iniciativa emprendedora Teresa Barreiro
Inglés 2 Pilar Brenlla
TITORÍA Cristina Doporto Santos

2º COCIÑA E GASTRONOMÍA – B

Produtos Culinarios Francisco Orge Lorenzo
Sobremesas en restauración Alejandra Garrido
Ofertas Gastronómicas María Morales
Empresa e iniciativa emprendedora Teresa Barreiro Abilleira
Inglés 2 Magali Meijueiro
TITORÍA Francisco Orge Lorenzo

1º CM SERVIZOS DE RESTAURACIÓN

Operacións básicas en bar e cafetaría Carlos Rodríguez Rodríguez
Operacións básicas en restaurante Sandra Pesqueira
Itinerario persoal para a empregabilidade I Cristina Montenegro Moldes
Seguridade e hixiene Ana Isabel Méndez Álvarez
Técnicas de comunicación en restauración Eva Lage
Inglés Profesional María Fernández
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo Beatriz Collazo
TITORÍA Sandra Pesqueira

2º CM SERVIZOS DE RESTAURACIÓN

Servizos en bar e cafetaría Carlos Rodríguez Rodríguez
Servizos en restaurante e eventos especiais Sandra Pesqueira
Empresa e iniciativa emprendedora Cristina Montenegro Moldes
O viño e o seu servizo Tina Vázquez
Ofertas gastronómicas Sandra Aldao
TITORÍA Tina Vázquez

1º CM PANADARÍA, PASTELARÍA E CONFEITARÍA

Elaboracións de panadaría e bolaría Lucho Tizado
Operacións e control de almacén na industria alimentaria Ana Pena Budiño
Procesos básicos de pastelaría e repostaría Mónica Cernadas
Materias primas Ana Isabel Méndez Álvarez
Seguridade e hixiene Ana Isabel Méndez Álvarez
Itinerario persoal para a empregabilidade I Ana María Casal Canabal
Inglés profesional 1 Magali Meijueiro
TITORÍA Mónica Cernadas

2º CM PANADARÍA, PASTELARÍA E CONFEITARÍA

Sobremesas en restauración Mónica Cernadas
Produtos de obradoiro Ana Pena Budiño
Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría Ana Pena Budiño
Elaboracións de confeitaría e outras especialidades Damián Rey Cernadas
Empresa e iniciativa emprendedora Ana María Casal Canabal
Inglés 2 María Fernández
TITORÍA Damián Rey Cernadas

1º CS DIRECCIÓN DE COCIÑA

Control do aprovisionamento de materias primas Anxo Soto García
Procesos de preelaboración e conservación en cociña Anxo Soto García
Procesos de elaboración culinaria Anxo Soto García
Gastronomía e nutrición Maria Morales
Xestión da calidade e da seguridade e hixiene Mónica de la Torre
Itinerario persoal para a empregabilidade I Teresa Barreiro Abilleira
Inglés profesional Magali Meijueiro
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo Ricardo Fernández
TITORÍA Anxo Soto García

2º CS DIRECCIÓN DE COCIÑA

Xestión da produción en cociña Ricardo Fernández Guerra
Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña Jorge Sánchez Verdeal
Xestión administrativa e comercial en restauración María José Durán
Recursos humanos e dirección de equipos en restauración Tareixa Fernández
Empresa e iniciativa emprendedora Teresa Barreiro Abilleira
TITORÍA Tareixa Fernández

1º CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN

Control do aprovisionamento de materias primas
Procesos de servizos en bar-cafetaría
Procesos de servizos en restaurante
Gastronomía e nutrición
Xestión da calidade e da seguridade e hixiene
Formación e orientación laboral
Lingua estranxeira –Inglés
TITORÍA

2º CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN

Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración Antonio Suárez
Sommelier Pedro Sestayo
Xestión administrativa e comercial en restauración Sandra Aldao
Recursos humanos e dirección de equipos en restauración Manoli Verea
Empresa e iniciativa emprendedora Teresa Barreiro Abilleira
Francés Paloma Carrazoni Fuertes
TITORÍA Pedro Sestayo

1º CS GUÍA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICAS - ENOTURISMO (DUAL)

Procesos de guía e asistencia turística (bilingüe) Nazareth Fernández
Deseño de produtos turísticos (bilingüe) Mónica de la Torre
Estrutura do mercado turístico (bilingüe) Manoli Verea
Desenvolvemento de servizos de experiencias enoturísticas (bilingüe) Marta Abad
Análise sensorial de produtos selectos propios de cataduría e deseño das ofertas Tina Vázquez
Operacións de venda (bilingüe)
Formación e orientación laboral Ana Casal
Lingua estranxeira –Inglés María Fernández
TITORÍA Manoli Verea

2º CS GUÍA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICAS

Protocolo e relacións públicas Marta Abad Maquieira
Procesos de guía e asistencia turística Mónica de la Torre Vázquez
Deseño de produtos turísticos María José Lores Baena
Servizos de información turística María José Lores Baena
Empresa e iniciativa emprendedora Cristina Montenegro Moldes
2ª Lingua estranxeira –Francés Paloma Carrazoni Fuertes
TITORÍA Mónica de la Torre Vázquez

1º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS

Dirección de aloxamentos turísticos Eva Lage
Recepción e reservas (bilingüe) Pilar Novelle González
Estrutura do mercado turístico Manoli Verea
Marketing turístico María José Lores Baena
Itinerario persoal para a empregabilidade I Ana María Casal Canabal
Inglés profesional Pilar Brenlla Vilar
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo
TITORÍA Ana María Casal Canabal

2º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS

Protocolo e relacións públicas (bilingüe) Pilar Novelle González
Xestión do departamento de pisos Nazareth Fernández
Comercialización de eventos Tareixa Fernández
Recursos humanos no aloxamento María José Durán
Empresa e iniciativa emprendedora Ana María Casal Canabal
2ª Lingua estranxeira –Francés Paula González López
TITORÍA Nazareth Fernández

1º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS DUAL

Dirección de aloxamentos turísticos Eva Lage
Recepción e reservas (bilingüe) Sandra Aldao Braga
Marketing turístico Mª José Lores
Formación e orientación laboral Estrella Fernández Buján
Lingua estranxeira –Inglés Pilar Brenlla Vilar
TITORÍA Sandra Aldao Braga

2º CS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS DUAL

Protocolo e relacións públicas Nazareth Fernández
Estructura do mercado turístico María José Durán
Comercialización de eventos María Morales
Recursos humanos no aloxamento Tareixa Fernández
Xestión do departamento de pisos Nazareth Fernández
Empresa e iniciativa emprendedora Cristina Montenegro
2ª Lingua estranxeira –Francés Paula González López
TITORÍA María Morales

1º CS DIRECCIÓN COCIÑA DUAL

Control do aprovisionamento de materias primas Julio García
Procesos de preelaboración e conservación en cociña María de la Fe Coucheiro Gestoso
Procesos de elaboración culinaria María de la Fe Coucheiro Gestoso
Xestión da calidade e da seguridade e hixiene Mónica de la Torre
Gastronomía e nutrición Marta Abad
Formación e orientación laboral Estrella Fernández Buján
Lingua estranxeira –Inglés Magali Meijueiro
TITORÍA María de la Fe Coucheiro Gestoso

2º CS DIRECCIÓN COCIÑA E DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN DUAL

Procesos de servizos en bar cafetería Beatriz Collazo
Procesos de servizos en restaurante Antonio Suárez
Gastronomía e Nutrición María Morales
Xestión administrativa e comercial en restauración Nazareth Fernández
2ª Lingua estranxeira – Francés María José Bastón
Recursos humanos e dirección de equipos en restauración Tareixa Fernández
Empresa e iniciativa emprendedora Estrella Fernández Buján
TITORÍA Beatriz Collazo

3º CS DIRECCIÓN COCIÑA E DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN DUAL

Elaboracións de pastelería e repostería en cociña Alejandra Garrido
Xestión da produción en cociña Julio García
Inglés profesional María José Bastón
Sommelier Beatriz Collazo
Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración Antonio Suárez
TITORÍA Alejandra Garrido

CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS DUAL

Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados Julio García Luque
Seguridade e calidade alimentaria no comercio Ana Isabel Méndez Álvarez