Saltear al contenido principal

PRESENTACIÓNS DO CURSO 2024-2025

Comeza o curso 2024-2025 coas presentacións dos diferentes ciclos. A presentación será, para a maioría dos grupos o día 11 de setembro na aula de I+d do centro, para posteriormente acompañar ao profesorado titor á aula asignada na que se facilitará a cada grupo toda a información necesaria para o curso.

De xeito excepcional para o día de presentacións, a entrada á aula de I+d do centro farase polo acceso ao edificio 2 (frente ao aparcamento de persoal), que estará debidamente sinalado para o alumnado novo que non o coñeza.

No seguinte cadro pódese comprobar o horario e lugar de presentación para cada un dos grupos.

Data: 11 de setembro de 2024 

Lugar de recepción: Aula i+d   

Ciclo formativo  Hora de presentación  Reunión titoría 
1º FP básica cociña e restauración   

9:00 

Aula 1 
2º FP básica cociña e restauración  Aula 2 
1º CM Cociña e gastronomía   

 

9:30 

 

 

 

Aula 7 (Grupo A) 
Aula 8 (Grupo B) 
1º CM Panadería, repostería e confeitaría  Aula 10 
1º CM Servizos de restauración  Taller Restaurante 
1º CS Dirección cociña   

10:00 

Aula 11 
1º CS Xestión Aloxamentos Turísticos  Aula 4 
2º CM  Cociña e gastronomía   

 

 

10:30 

Aula 9 (Grupo A) 
Aula 12 (Grupo B) 
2º CM Panadería, repostería e confeitaría  Aula/laboratorio IA 
2º CM  Servizos de restauración  Taller Cafetería   
2º CS Dirección Cociña   

 

 

11:00 

Taller comedor autoservizo 
2º CS Dirección Servizos  Aula informática 
2º CS Xestión Aloxamentos Turísticos  Aula 3 
2º CS Guía, información e asistencia 

turística 

Aula 6 
FP dual Guía, información e asistencia turística especializado en Enoturísmo   

 

 

12:00 

 

 

Aula 5 

FP dual Xestión de Aloxamentos turísticos (1º )   1º Aula 4 
FP dual Dirección Cociña  1º Aula 9 
DÍA 16 DE SETEMBRO    
FP dual Doble titulación dirección Cociña e Servizos en Restauración (2º e 3º curso)  Luns 16 de setembro ás 16 horas   2º Aula 1 

3º Aula 2 

FP dual Xestión Aloxamentos turísticos (2º)  Aula  3 

    DÍA 30 DE SETEMBRO

Curso de Especialización: Panadería e bolaría artesanal                       Luns 30 de setembro ás 16 horas