Saltear al contenido principal

XII Semana de Exaltación de produtos DOP e IXP

Poucas cousas deberían ter máis valor na formación dun alumnado de cociña e servizos que a de ensinarlles a apreciar e por en valor o produto que temos en España e as características que o fan único.

Con esta actividade que xa leva 12 años desenvolvéndose no noso centro, apostamos por aportar o noso graniño de area como centro educativo de hostalaría e turismo.

Grazas a todas as DOP e IGP do estado que colaboraron nesta proposta educativa para dar a coñecer e facer valer a terra, a historia e as singularidades de cada lugar no que se producen estes valiosos tesouros que tiveron ocasión de disfrutar o alumnado, profesorado e sobre todo, os comensais que reservaron para comer no restaurante de prácticas a semana pasada.

Mil millóns de grazas a todos por esta colaboración. Agardamos ter feito un bo traballo.

Resumo de privacidade

Esta web emprega cookies para que poidamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerte cando volves a nosa web ou axudar ao noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.