Saltear al contenido principal

Deseño de alta pastalaría e innovación

16346545965_9ea74df7d7_z
Pirulas de chocolate para esta tarta arco da vella

Tal e como comenta Sonia Cabanas Arias, profesora do departamento de Industrias Alimentarias, a innovación e o deseño son a base dos módulos de «Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría» e  » Produtos de obradoiro», que xunto co módulo de » Empresa e iniciativa emprendedora»,  prentenden traballar conxuntamente múltiples destrezas e coñecementos co alumnado.

Son eles quen pensan no escaparate presentación do que previamente elaboraron no taller, quen crean o logotipo, quen procuran ideas dependendo das festas e momentos gastronómicos, e sobre todo e un dos aspectos máis importantes, quen deciden como sorprender e innovar na presentación dos produtos elaborados.

3 módulos que se dan a man nunha soa presentación, a do pracer da innovación e a dos soños por unha futura alta pastalaría na que sexan os protagonistas.

 

16346547515_16d3d6612f_z
1º escaparate do cuso 2015 realizado polo alumnado de Industrias Alimentarias

 

 

16160369719_0c93bf2056_z
Elaboracións do obradoiro de alta pastalaría, deseño e innovación
16160369389_d9d9366a40_z
Logotipo creado polo alumnado
16159181560_2420e92950_z
Piruletas de piñóns e chocolate
16320602516_1b95a957a8_z
Tarta de chocolate