Saltear al contenido principal

Apalpando o Nadal

Conta atrás deste 2014, tempo gastronómico e turístico para encontrarse, charlar, degustar e sen dúbida maridar. Como non podía ser doutro xeito, na aula restaurante Álvaro Cunqueiro degustouse un menú elaborado por  2º CS Dirección Cociña.  2º CS Dirección Servizos e 2º CM Panadaría, repostaría e confeitaría, menú degustación que xa fora presentado nos premios Príncipe de Asturias, práctica real que o alumnado realizou o pasado 27 de outubro no Hotel Reconquista en Oviedo.

DCIM100MEDIA
O apalpador chega á mesa, cargado de manxares en vez de xoguetes

 Álbum do xantar

DCIM100MEDIA
Servizo en sala do equipo de cociña
DCIM100MEDIA
Carro de sobremesas

 

Resumo de privacidade

Esta web emprega cookies para que poidamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerte cando volves a nosa web ou axudar ao noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.