Saltear al contenido principal

Sabor a mar

Cantas veces temos dito ao degustar un produto mariño: «como sabe a mar»! Ata o de agora a materia prima desvinculábase do seu medio, pero sempre hai alguén que quere ir máis alá, que pensa e innova. Este é o caso de Auga Mareira, unha PEME galega creada por Rodrigo Lojo, con base na Illa de Arousa, que hixieniza a auga do mar coa fin de enriquecer nutricional e organolépticamente os alimentos, e que achega as rías galegas ao mundo, doutro xeito e con múltiples posibilidades: cocción de produtos do mar aportando un punto de sal natural, usos cosméticos, cocktails…un mar de posibilidades que comeza a súa navegación con éxito, o do recoñecemento do sector gastronómico.

Vieira de Cambados

Alumnado cociña Clase maxistral IMAG1115 IMAG1116 IMAG1118 Rodrigo Lijó preparando unhas ostras unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elaboración Plato

 

 

 

 

Resumo de privacidade

Esta web emprega cookies para que poidamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerte cando volves a nosa web ou axudar ao noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.