Saltear al contenido principal

1 º Premio para IVÁN LIU ZHU CM Cociña e Gastronomía

Iván Liu Zhu, alumno do CM Cociña e Gastronomía alzouse co 1º premio na final do I Concurso Nacional de Cocina con carne de xata roxa, cunha receta de morcillo cocido a baixa temperatura.  Acompañado do seu profesor Francisco Orge elaborou un prato coa carne de Mieres nas instalacións da Escola de Hostelería do IES Valle de Aller.

Parabéns para os dous!

 

IVÁN LIU ZHU 2
Iván Liu Zhu elaborando o seu prato
PACO ORGE e IVÁN LIU ZHU
Paco Orge co seu alumno Iván Liu

 

 

 

Resumo de privacidade

Esta web emprega cookies para que poidamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerte cando volves a nosa web ou axudar ao noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.